Toetswijzer heeft een nieuw jasje! Niet alleen de vormgeving is vernieuwd, ook de inhoud is geactualiseerd. Lees hier meer over de vernieuwde website:

  • Op de homepage vindt u in de kolom Actueel uitgelichte berichten over recente ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van toetsing, examinering en evaluatie. De rechterkolom bevat uitgelichte informatie uit de Kennisbank. 

  • Via de uitgebreide zoekfunctie kunt u makkelijk naar onderwerpen zoeken door een zoekterm in te typen en/of te filteren op onderwijssector, onderwerp en kenmerk.

  • Elk bericht heeft een aantal 'tags' - gekleurde vakjes met de belangrijkste kenmerken (zie hierboven). Deze tags zijn aanklikbaar en geven ook toegang tot alle informatie die beschikbaar is voor dat onderwerp. 
      Door bijvoorbeeld te klikken op het groene vakje 'Nieuws' komt u bij alle actuele nieuwsberichten.

  • Bij elk bericht krijgt u ook suggesties voor gerelateerde berichten of publicaties.

  • Nog meer weten? In de menubalk boven vindt u bij 'Over Toetswijzer' meer informatie en uitleg over de achtergrond en opzet van Toetswijzer.

De website wordt steeds bijgewerkt en geüpdatet. Mist u bepaalde informatie, of heeft u andere vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact op met de redactie van Toetswijzer.